Duffy's Site - Aaahh, Duffy!

Bra med lite extra jobb med trappstäd

Ja ibland så är man i behov av lite extra pengar och då kan det var skönt att ha ett extra jobb som man kan ha vid sidan om så att man kan få in lite extrapengar som man säkerligen behöver. Det finns många bra extra jobb som man kan ha, man kan ha trappstäd i göteborg som ett extra jobb. Jag hade ett städjobb som extra jobb förut och det var väldigt bra tycker jag och det hjälpte mig en hem del. Ja det underlättar och gör att det blir lite lättare att få ihop ekonomin.

Bra att hitta ett extra jobb nära där man bor

Ja det kan vara bra att hitta ett extra jobb som till exempel ett trappstäds jobb nära där man bor eller nära sitt andra jobb så blir det enkelt att gå dit och man slipper att åka så långt för att ta sig dit.
Det finns många bra företag som jobbar med det och man kan ju kolla upp dom som verkar bra och som finns när a en. Ett förslag är att kolla med landala  städservice som gör sånna jobb, det kan vara bra och kolla med dom och se om dom har något ledigt.
Ja hur som helst så är det bra att man har ett jobb och det ska man ju vara glad för att man har, ja det kan vara så att man vill ha något som man känner är enkelt och som gör att man får in så mycket som man behöver och som räcker för att man ska kunna täcka sina behov vilket man ju vill. Ja det är ju så underbart bra när man kan göra det och det är ju toppen när det går att ordna på ett enkelt och smidigt sätt som gör att man trivs och mår bra.